Видавців запрошують узяти участь у книжковому ярмарку у Варшаві

Видавців запрошують узяти участь у книжковому ярмарку у Варшаві

Укрінформ
Видавців запрошують подавати заявки на участь у Міжнародному книжковому ярмарку у Варшаві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

"З 23 по 26 травня 2024 року відбудеться Міжнародний книжковий ярмарок у Варшаві 2024. Видавців запрошують подавати заявки на участь. Дедлайн подачі заявки: 17 квітня 2024 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що організатори ярмарку не покривають витрати представників видавництв на дорогу, проживання та харчування.

Обовʼязкові умови участі у складі українського національного стенда: представлення на стенді виключно книг українських авторів українською або польською мовами, присутність представників видавництва в день забудови для викладки книг та протягом всіх днів проведення ярмарку, самостійне фінансування участі представників видавництва (дорога, проживання та харчування). Перевагою буде: представлення книг, що вже були перекладені іншими мовами, заплановані бізнес-зустрічі на ярмарку, самостійна доставка книжок до ярмарку.

На ярмарку дозволена роздрібна торгівля.

Форма для подачі заявки доступна за посиланням.

Читайте також: Україна представила спеціальну літературну програму на Лейпцизькому книжковому ярмарку

Міжнародний книжковий ярмарок у Варшаві — найбільша культурна книжкова подія Польщі. Торік гостями ярмарку стали близько 100 000 відвідувачів (рекордна кількість за всю історію ярмарку). Участь узяли 1000 авторів, перекладачів та ілюстраторів із усього світу, відбулося понад 800 подій. 2024 року почесною гостею Міжнародного ярмарку у Варшаві є Італія.

Як повідомлялося, Україна візьме участь у Болонському ярмарку дитячої книги, який проходитиме з 8 по 11 квітня, на заході свої книги презентують 20 українських видавництв.

Фото: Shutterstock 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-