Вийшов другий трейлер фільму «Лишайся онлайн»

Вийшов другий трейлер фільму «Лишайся онлайн»

Відео
Укрінформ
Вийшов другий офіційний трейлер фільму «Лишайся онлайн» Єви Стрельнікової.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства з питань кіно у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Головна героїня фільму Катя - дівчина, яка з початком повномасштабного вторгнення долучається до волонтерства й, несподівано для себе, намагається рятувати людей з окупованої Бучі, лишаючись онлайн, з екрана ноутбука.

"Катя, волонтерка, отримує ноутбук, аби допомогти українським військовим відслідковувати пересування ворога. Цікавість заводить дівчину в переписки власника девайса, звідки вона дізнається, що його звуть Андрій, він має п'ятирічного сина Саву, який дуже вірить у супергероїв і понад усе мріє розшукати батьків, з якими втратив звʼязок під час евакуації. Тож Катя стає для малого справжньою супергеройкою, борючись зі злом в нетрях інтернет-мережі", - йдеться у повідомленні.

Режисер фільму Єва Стрельнікова, продюсери Анатолій Дудінський, Алла Липовецька, Марина Квасова, Антон Скрипець.

Читайте також: Український анімаційний фільм «Причинна» вийшов онлайн на Takflix

У фільмі знімалися Єлизавета Зайцева, Олександр Рудинський, Гордій Дзюбинський, Роман Лях, Олександр Ярема, Олеся Жураківська, Євген Ковирзанов, Ірина Тамім, Катерина Кістень, Антон Скрипець.

У широкий прокат стрічка виходить 28 березня.

Як повідомлялося, у Києві відбулася презентація офіційного трейлеру до художнього фільму «Будинок «Слово». Нескінчений роман».

Фото: FILM.UA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-