Сценарій «Зоряних війн» продали на аукціоні за понад £10 тисяч

Сценарій «Зоряних війн» продали на аукціоні за понад £10 тисяч

Укрінформ
Сценарій "Зоряних війн", який Гаррісон Форд залишив у лондонській квартирі, проданий на аукціоні за 10 795 фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

Четверта чернетка сценарію, що спочатку називався "Пригоди Люка Старкіллера", була придбана в суботу австрійським приватним колекціонером.

Сценарій, датований 15 березня 1976 року, був написаний Фордом, а потім залишений у лондонській квартирі, яку він винаймав під час зйомок на студії Elstree в Хартфордширі. Сценарій неповний і не переплетений, зі сторінками різного кольору, з правками, і включає сцени та персонажів, вирізаних з остаточного варіанту.

Разом зі сценарієм Форд залишив інші предмети, зокрема розклад зйомок, список дзвінків і колекцію нотаток, які були продані комплектом покупцеві з Великої Британії за 4 826 фунтів стерлінгів. У нотатках була записка, де йшлося про зустріч між Фордом і британським продюсером Робертом Уоттсом.

Читайте також: Годинник Шварценеггера продали на аукціоні за €270 тисяч

Предмети протягом 50 років знаходилися у приватному будинку в Ноттінг-Хіллі в Лондоні. Власники здали два верхніх поверхи Форду, під час його перебування там його відвідували колеги по фільму Керрі Фішер, яка зіграла принцесу Лею, і Марк Хемілл, котрий зіграв Люка Скайуокера.

Як повідомляв Укрінформ, вставні зуби, які носив колишній британський лідер Вінстон Черчилль, продали на аукціоні в англійському Челтнемі за 18 000 фунтів стерлінгів.

Фото: Sunset Boulevard/Corbis/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-