Британські таблоїди виплатять принцу Гаррі ще 400 тисяч фунтів у справі про злам його телефону

Британські таблоїди виплатять принцу Гаррі ще 400 тисяч фунтів у справі про злам його телефону

Укрінформ
Медіахолдинг Mirror Group Newspapers (MGN), до якого входять таблоїди Daily Mirror, Sunday Mirror і People, виплатить принцу Гаррі ще 400 000 фунтів стерлінгів через злам його телефону для публікації статей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

У п'ятницю, 9 лютого, під час судових слухань у Лондоні, адвокат принца Гаррі Девід Шерборн підтвердив, що між сином короля Чарльза ІІІ і MGN було досягнуто врегулювання щодо решти цього позову.

У грудні Високий суд Лондона постановив, що злам телефону став «широко поширеним і звичним» у видавництвах MGN наприкінці 1990-х, і практикувався «навіть певною мірою» в 2011 році.

Тоді суд також дійшов висновку, що телефон Гаррі був зламаний «у помірній мірі» , присудивши йому 140 600 фунтів стерлінгів компенсації.

Читайте також: Чарльз III зробив першу публічну заяву після діагностування раку

Усього 33 статті з позову принца Гаррі були розглянуті під час судових слухань минулого року, з яких 15 статей було визнано результатом незаконного збору інформації.

Проте у самому позові принца Гаррі йшлося про ще 115 статей, які могли стати предметом подальшого судового розгляду.

Як повідомляв Укрінформ, Високий суд Лондона став на сторону принца Гаррі у справі про злам його телефону задля отримання інформації для публікації у газетах британського медіахолдингу Mirror Group Newspapers.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-