Військовим передали 10 тисяч промокодів для доступу до електронної бібліотеки

Військовим передали 10 тисяч промокодів для доступу до електронної бібліотеки

Укрінформ
Національна книжкова платформа Yakaboo спільно з «Культурним Десантом» передає 10 тисяч промокодів для військових у рамках проєктів «Бібліотека для героїв» та «Книга на фронт».

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

«Електронна «Бібліотека для героїв» — це новий етап реалізації однойменного проєкту, який Yakaboo ініціювала після 2014-го року. У його рамках компанія передає паперові книги у військові частини на запит самих військових. Разом з тим у воїнів на фронті не завжди є можливість отримувати, збирати та зберігати паперові видання. Тож щоб доступ до книг став швидшим, простішим та зручнішим, Yakaboo створила у своєму мобільному застосунку електронну поличку для військових на передовій. Доступ до електронної «Бібліотеки для героїв» здійснюється за промокодами і є безкоштовним для учасників бойових дій», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що частину з промокодів надруковано на фірмових картках, які роздають на концертах «Культурного десанту» безпосередньо вздовж лінії фронту, а також у реабілітаційних та навчальних центрах. Також отримати промокод можуть військовослужбовці та працівники державних органів, які виконують завдання в зоні бойових дій.

В електронній «Бібліотеці для героїв» вже доступно 473 книги, які поділені за різними тематичними категоріями: «Художня література», «Класична проза», «Сучасна проза», «Саморозвиток, мотивація», «Бізнес, економіка», «Історія», «Психологія, стосунки», «Біографії, мемуари», «Здоров’я», «Навчальна література» та інші.

Читайте також: У Вінниці батьки загиблого захисника відкрили книгарню, про яку мріяв їхній син

Безкоштовний доступ до свого електронного контенту надало видавництво Yakaboo Publishing та ще 7 українських видавництв: Видавництво Анетти Антоненко, Discursus, Видавництво 21, Meridian Czernowitz, видавництво «Чорні Вівці», видавництво «Ніка-центр», видавництво Львівського медіафоруму.

Метою партнерства Yakaboo і «Культурного десанту» є забезпечення військовослужбовців, які виконують бойові завдання, знаходяться у госпіталях та лікарнях, перебувають на військових полігонах — необхідною літературою, посилення морального духу, покращення їх психологічного стану та рівня їх самоосвіти.

Культурний Десант — це об’єднання відомих митців, всі сили яких сьогодні спрямовані на перемогу України. Вони вже дали понад 1000 концертів на лінії фронту, військових госпіталях, в частинах рятувальників та в деокупованих українських містах.

Як повідомляв Укрінформ, у червні «Культурний десант» випустив нову пісню «Білгород», в якій артисти Коля Сєрга, Саша Чемеров та Міша Крупін звернулися до жителів Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-