Малюнок українського художника затвердили на обкладинку нової книги Тімоті Снайдера

Малюнок українського художника затвердили на обкладинку нової книги Тімоті Снайдера

Ексклюзив
Укрінформ
Малюнок українського художника Антона Логова затверджено на обкладинку нової книги On Freedom американського історика та письменника Тімоті Снайдера.

Про це художник повідомив у коментарі Укрінформу.

«Мій малюнок на обкладинці нової книги легендарного Тімоті Снайдера, затверджений особисто автором. Книга вийде у вересні 2024 року в Лондоні у Великій Британії. Я дуже тішусь із цього приводу. Дякую всім, хто вірить в Україну», - сказав Логов.

Як розповів художник, у листопаді 2023 року йому в інстаграм написала британська дизайнерка Сюзанн Дін, яка запропонувала використати його малюнок для обкладинки нової книги Тімоті Снайдера On Freedom.

«Це була суперновина для мене. Дизайнерка говорила про мій малюнок з голубом і вибухом, який я намалював ще на початку війни у березні 2022 року. Тоді там ще був підпис «Закрийте небо над Україною». Сюзанн говорила, що Тімоті дуже сподобався саме цей малюнок і він особисто його відібрав. Це дуже почесно. Макет і верстка вже готові і книга вийде у вересні 2024 року в Лондоні. У книзі буде вказано моє авторство, і декілька авторських екземплярів буду чекати», - додав художник.

Читайте також: У Парижі відбулася конференція про українське мистецтво під час війни

Як повідомляв Укрінформ, художник Антон Логов з початком повномасштабного російського вторгнення постійно «занотовує» в картинах свої відчуття, навіяні війною.

Фото надане Антоном Логовим

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-