Книгу «Вірші з бійниці» загиблого Максима «Далі» Кривцова перевидадуть

Книгу «Вірші з бійниці» загиблого Максима «Далі» Кривцова перевидадуть

Укрінформ
Видавництво «Наш Формат» вирішило перевидати новим накладом книгу «Вірші з бійниці» поета і військового Максима Кривцова з позивним «Далі», який загинув на фронті 7 січня.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на видавництво «Наш Формат».

«Після новини про загибель «Далі» ми разом з його рідними вирішили продовжувати друк «Віршів з бійниці». Нині покупці замовили вже понад 4 000 книг, і ми вдячні українцям за таку підтримку його творчості. Віримо, що його вірші стануть національним надбанням, теплою згадкою про таку героїчну людину», - розповіли видавці в коментарі Укрінформу.

Всі кошти, отримані від реалізації теперішнього та майбутніх накладів збірки, а також електронних примірників будуть розподілятися порівну: половина перераховуватиметься родині Максима Кривцова, решта - ГО “Реформація”. Зокрема, на просвітницький благодійний проєкт “Військо читає” та інші ініціативи “Реформації” і видавництва “Наш Формат”, що мають на меті забезпечення військовослужбовців та військових медиків світоглядною та професійною літературою.

За інформацією «Нашого Формату», новий наклад - 12 000 примірників, його очікують із друку вже в середині лютого, але дати орієнтовні, тож видавництво не виключає невеликі затримки.

До того періоду на сайті видавництва можна зробити передзамовлення або придбати електронний варіант.

Читайте також: Вбивство письменника Вакуленка і трьох цивільних: справу направили до суду

У «Нашому Форматі» висловили подяку тим, хто займається просуванням творчості Максима Кривцова за кордоном, і зазначили, що до них вже звертались іноземні журналісти та перекладачі з бажанням опублікувати в себе інформацію про автора та його вірші.

Як повідомляв Укрінформ, книгу Максима Кривцова «Вірші з бійниці» визнано однією з найкращих українських книжок 2023 року за версією українського ПЕН.

У четвер, 11 січня, в Києві попрощалися із загиблим поетом Максимом «Далі» Кривцовим, бійцем 3-го окремого полку СпП імені князя Святослава Хороброго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-