Українські зірки заспівають на підтримку Ізраїлю

Українські зірки заспівають на підтримку Ізраїлю

Укрінформ
У неділю, 10 грудня, у Києві відбудеться концерт українських зірок «Ізраїль-Україна: разом сильніші».

Як передає Укрінформ, про це повідомило посольство Ізраїлю в Україні у Телеграмі, зазначивши, що обидві країни наразі переживають складні часи, а їхні громадяни із завмиранням серця стежать за новинами.

У концерті візьмуть участь Тіна Кароль, Олег Скрипка («Воплі Відоплясова»), квінтет хору імені Верьовки, Олександр Пономарьов та Михайло Хома (DZIDZIO), Alexeev, гурт «Алібі», MELANYA, ALYOSHA та Vlad Darwin, Наталя Могилевська.

Концерт пройде за підтримки посольства Ізраїлю в Україні, Єврейського національного фонду, Фонду J4UA, Єврейської конфедерації України, Ukrainian School Global та Фонду «Віктор».

Пряму трансляцію концерту можна буде подивитися о 18 год на YouTube каналі «1+1», на платформі Київстар ТБ та на сторінці посольства Ізраїлю в Україні у Фейсбуці.

Як повідомлялося, у вівторок, 5 грудня, ізраїльська армія заявила, що 80 солдатів були вбиті з початку її жовтневої наземної операції у секторі Гази.

Вранці 7 жовтня палестинське ісламістське угруповання ХАМАС розпочало напад на Ізраїль. Бойовики прорвалися до країни, одночасно завдаючи масованого ракетного удару. Вторгнення супроводжувалося масовими вбивствами мирного населення.

Ізраїль офіційно оголосив стан війни, мобілізував 300 тисяч резервістів та почав знищувати військові об’єкти, а також ватажків терористів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-