Церемонію вручення «Еммі» перенесли вперше за понад 20 років

Церемонію вручення «Еммі» перенесли вперше за понад 20 років

Укрінформ
Церемонія вручення цьогорічної телевізійної премії «Еммі» було відкладено через страйки акторів та письменників у Голлівуді. Це сталося вперше після терактів 11 вересня 2001 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Трансляція вручення премії була попередньо перенесена на 18 вересня цього року. Це стало першим випадком з моменту перенесення «Еммі» у зв’язку із терактами у США 11 вересня 22 роки тому.

Точна дата трансляції наразі невідома, хоча телеканал Fox планував випустити шоу в етер у січні 2024 року, тоді як Телевізійна академія наполягала на дату в листопаді.

«Оскільки страйки WGA та SAG-AFTRA тривають без очікуваного вирішення, навіть у листопаді може бути занадто рано для (трансляції – ред.) цьогорічної церемонії, тому січень тепер може бути безпечнішим варіантом», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, голлівудські актори приєдналися до страйку сценаристів, припинивши теле- та кіновиробництво в рамках першого спільного страйку в індустрії за понад шість десятиліть після провалу переговорів із великими кіностудіями й стримінговими сервісами.

Читайте також: На Каннському кінофестивалі переміг французький фільм «Траєкторія падіння»

Страйк проводиться за участі профспілки SAG-AFTRA, що представляє понад 160 000 телевізійних і кіноакторів Голлівуду, та Американської гільдії сценаристів (WGA). Протестувальники вимагають, щоб кіностудії й стримінгові сервіси погодилися на більш справедливий розподіл прибутків і кращі умови праці.

Вони також хочуть гарантії, що штучний інтелект (ШІ) і створені комп’ютером «цифрові обличчя» та голоси не будуть використовуватися для заміни акторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-