Росіяни зранку атакували ракетами Авдіївку

Росіяни зранку атакували ракетами Авдіївку

Фото
Укрінформ
За минулу добу на Донеччині Курахівську громаду російські загарбники обстріляли сім разів, а зранку ракетного удару зазнала Авдіївка. Є вбиті цивільні.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«На Донецькому напрямку 7 разів росіяни обстріляли Курахівську громаду — Курахове, Курахівку, Гостре та Острівське. Поодинокі обстріли зафіксовано в Очеретинській громаді. На ранок Авдіївка зазнала ракетного обстрілу», — написав очільник області.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку під обстрілами опинилося с. Шевченко Комарської ТГ, обійшлося без жертв і руйнувань.

На Горлівському напрямку одна людина загинула у Північному Торецької громади. У громаді було пошкоджено п’ять будинків. Пошкоджено багатоповерхівку у Часовоярській громаді та приватний будинок у Никифорівці Соледарської громади.

На Лисичанському напрямку одна людина загинула у Торському Лиманської громади. Зруйновано будинок у Званівці, констатував Кириленко.

Читайте також: За добу росіяни обстріляли дев'ять областей України

Як повідомлялося, минулої доби, 6 червня, російські війська у Донецькій області вбили двох мирних жителів.

Донеччина постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об'єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-