Шон Пенн зіграє в українському кіноальманаху «Війна очима тварин»

Шон Пенн зіграє в українському кіноальманаху «Війна очима тварин»

Укрінформ
Відомий американський актор Шон Пенн зніметься в українському кіноальманаху «Війна очима тварин».

Про це повідомляє The Hollywood Reporter, передає Укрінформ.

Кіноальманах «Війна очима тварин» складається з дев’яти частин, які знімають різні українські режисери. Він розповідає про війну в Україні з точки зору різних тварин.

Мирослав Слабошпицький виступить режисером дев’ятої, останньої частини. В ній Пенн зіграє американського звукорежисера, який випадково стає свідком початку повномасштабної війни, коли 24 лютого 2022 року російські сили вторгаються в Україну.

«Я дуже радий бути частиною цього фільму. Для мене велика честь співпрацювати з неймовірним актором, видатною людиною та одним з найбільших друзів України Шоном Пенном. Він був з нами під час атаки 24 лютого і досліджує війну в Україні у своєму документальному фільмі. Його підтримка безцінна для нас і не може бути переоцінена», — сказав Слабошпицький.

Виробництвом проєкту займаються українські компанії SOTA Cinema Group та Kleos Art, а продюсерами виступили Олег Кохан та Олексій Макухін. «Всі історії нашого кіноальманаху засновані на реальних подіях, і для нас дуже важливо, що закордонні митці такого рівня, як Шон Пенн, розділяють з нами цю страшну реальність, що ми відтворюємо на екрані», — сказав Кохан.

Вихід фільму «Війна очима тварин» запланований на зиму 2023-2024 років.

Читайте також: На Берлінале презентували фільм Шона Пенна про Україну

Як повідомляв Укрінформ, на Берлінському кінофестивалі показали перший трейлер кіноальманаху «Війна очима тварин», до якого увійшли кадри трьох новел.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-