Євробачення-2023: TVORCHI запустили маніфест із закликом продовжити підтримку Україну

Євробачення-2023: TVORCHI запустили маніфест із закликом продовжити підтримку Україну

Відео
Укрінформ
Гурт TVORCHI в інтерактивному просторі Ukraine.ua презентували відео "OpenYourHeartForUkraine" із закликом продовжити підтримку України.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Маніфест-відео закликає усіх відкрити своє серце для України та продовжувати підтримувати її. Наші серця можуть відчувати абсолютно різні емоції — любов, біль, гнів, щастя. Якими б не були слова, саме серце це все відчуває. Увесь цей спектр — у ньому", - йдеться в дописі.

Презентація відео відбулася в інтерактивному просторі Ukraine.ua, який розповідає про Україну гостям Євробачення-2023, що проходить у британському Ліверпулі. Відео озвучив вокаліст гурту TVORCHI Джеффрі Кенні.

Простір представлений фотозоною та інтерактивною інсталяцією, які покликані показати справжню Україну, де мирне життя живе поруч з реаліями воєнного часу. Вони першими зустрічають гостей Євробачення на алеї Discover Ukraine, що працює в рамках Eurovision Village, та нагадують, чому країна-переможниця не може приймати конкурс цьогоріч — повномасштабна війна РФ проти України триває.

Читайте також: TVORCHI підтримали збір ₴10 мільйонів на порятунок передчасно народжених дітей

Відео створено Ukraine.ua спільно з креативною агенцією Bickerstaff.734.

Як повідомляв Укрінформ, гурт TVORCHI, що цьогоріч представляє Україну на Євробаченні, на церемонії відкриття конкурсу підтримав збір ₴ 10 мільйонів на порятунок передчасно народжених українських дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-