Netflix надасть гранти на підтримку українського кіно

Netflix надасть гранти на підтримку українського кіно

Укрінформ
Netflix надасть гранти на постпродакшн у розмірі 10 тисяч доларів на обрані проєкти українських художніх і документальних фільмів.

Як передає Укрінформ, про це міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко повідомив у Телеграмі.

За його словами, ініціатива, що підтримується фондом Netflix’s Fund for Creative Equity, пропонує фінансову допомогу українським митцям для створення нових робіт та підтримки в постпродакшні вже наявних проєктів. Крім того, митці отримають доступ до навчання у European Audiovisual Entrepreneurs (EAVE) та New York Film Academy.

"Нова програма підтримки Української кіноакадемії для обраних проєктів, яка включає в себе гранти на постпродакшн у розмірі $10,000 для українських художніх і документальних фільмів, а також дводенний воркшоп з цифрового постпродакшну від New York Film Academy", - зазначив Ткаченко.

Початок подачі заявок кінець квітня. Більше деталей за посиланням.

Читайте також: Netflix покаже фільм Клопотенка «Борщ. Секретний інгредієнт»

Netflix продемонстрував себе надійним партнером, який підтримує Україну. "Ми перебуваємо у постійному та відкритому зв’язку, партнери завжди реагують на наші запити та підтримують український контент", - зауважив очільник МКІП.

Як повідомляв Укрінформ, завдяки ЮНЕСКО близько 300 закладів культури України отримали допомогу від міжнародних партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-