На аукціоні у Франківську продадуть картину на відстріляній гільзі, щоб підтримати ЗСУ

На аукціоні у Франківську продадуть картину на відстріляній гільзі, щоб підтримати ЗСУ

Відео
Укрінформ
На Прикарпатті на благодійному аукціоні продадуть арт-об’єкт, створений художниками Валерієм Твердохлібом та Нікітою Тітовим, кошти від якого скерують на підтримку прикарпатських бійців.

Про це у Фейсбуці повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

«Ще одна цінна річ додається до всієї колекції лотів, яка буде представлена на нашому другому благодійному аукціоні на підтримку прикарпатських бійців. Це арт-об’єкт, який створено за ідеєю художника-реставратора Івано-Франківського краєзнавчого музею Валерія Твердохліба та відомого українського художника-плакатиста Нікіти Тітова», - повідомила Онищук.

За її інформацією, митці створили цей арт-об’єкт з відстріляної гільзи в межах проєкту «Бог між нами! Переможемо разом».

«За кожну нашу рану виросте і помста! Не пробачимо і обов’язково переможемо!» - таку назву дали митці цьому витвору і сьогодні ці слова влучно передають наші відчуття та очікування», - додала голова ОВА.

Читайте також: На благодійних заходах у США зібрали500 тисяч для дітей українських ветеранів

Відомо, що серія робіт під цією назвою налічує 18 арт-об’єктів.

Благодійний аукціон планують провести у березні. Його організаторами є ГО «Бандерівський Схрон».

Як повідомлялося, на благодійний аукціон для збору коштів українським військовим виставили унікальний олімпійський факел та авторські писанки усіх регіонів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-