На Прикарпатті продадуть унікальний олімпійський факел, щоб допомогти військовим

На Прикарпатті продадуть унікальний олімпійський факел, щоб допомогти військовим

Відео
Укрінформ
В Івано-Франківській області з благодійного аукціону продадуть унікальний олімпійський факел, від спортивного коментатора Валентина Щербачова, гроші підуть на допомогу військовим. 

Про це у Фейсбуку повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

«До благодійного аукціону на підтримку наших прикарпатських бійців долучається спортивний коментатор, заслужений журналіст України Валентин Щербачов. Він надає лот - олімпійський факел. Факел - унікальний, адже таких насправді є дуже мало», - зазначила Онищук.

Щербачов виконував почесну місію несення естафети Олімпійського вогню центральною частиною Києва 7 липня 2004 року. Тоді українська столиця зустріла олімпійський вогонь XXVIII літніх Олімпійських ігор, які відбувалися в Афінах.

Читайте також: Футболку з підписом Залужного виставили на аукціон — зібрані кошти підуть ЗСУ

За словами Щербачова, він прийняв факел від Ігоря Коробчинського (гімнаст, чемпіон XXV Олімпійських ігор 1992 р. в командній першості) і через дві дистанції передав олімпійській чемпіонці Катерині Серебрянській (заслужений майстер спорту України з художньої гімнастики).

Благодійний аукціон планують провести у березні. Наразі вже зібрані понад 30 лотів. Усі кошти спрямують на придбання засобів зв'язку, автономного живлення та дронів для прикарпатських бійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-