Для пітчингу Одеського кінофесту на Берлінале відібрали 12 проєктів

Для пітчингу Одеського кінофесту на Берлінале відібрали 12 проєктів

Список
Укрінформ
До участі у пітчингу Одеського міжнародного кінофестивалю, який відбудеться в межах 73-го Берлінського міжнародного кінофестивалю, було відібрано 12 проєктів на стадії «препродакшн».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно у Фейсбуці.

“12 проєктів на стадії «препродакшн» відібрано до участі у пітчингу Одеського міжнародного кінофестивалю, який відбудеться як асоційований захід Європейського кіноринку, міжнародного маркетплейсу 73-го Берлінського міжнародного кінофестивалю. Участь українських продакшенів на Берлінському кіноринку відбувається за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Проєкт реалізується у співпраці з Goethe-Institut”, - йдеться у повідомленні.

Так, до участі в пітчингу відібрані такі кінопроєкти:

  • ігровий фільм «Золотий лев на Івана Купала»;
  • ігровий фільм «Медовий Місяць»;
  • ігровий фільм «СИБЛІНГИ»;
  • ігровий фільм «Щастя»;
  • ігровий фільм «Юкрейн - is the capital of Great Britain»;
  • серіал «40 днів кохання»;
  • серіал «Дівчина з Таллінна»;
  • серіал Puzzle;
  • документальний проєкт «Королеви радості»;
  • документальний проєкт «Омелькова хата/Гості з Харкова»;
  • документальний проєкт «Прислухаючись до Світу»;
  • документальний проєкт «Тіні» компанії Сучасне Українське Кіно.

Як зазначається, ці проєкти будуть представлені міжнародним кінопрофесіоналам під час Європейського кіноринку, який триватиме з 16 по 22 лютого 2023 року. Пітчинг ОМКФ відбудеться 18 лютого о 17:00 у продюсерському хабі на другому поверсі MGB (Martin Gropius Bau).

Читайте також: Документальний фільм «Ми не згаснемо» буде представлений на Берлінале

В межах 73-го Берлінського міжнародного кінофестивалю 16-22 лютого працюватиме European Film Market. На EFM діятиме Український національний стенд, який організовано об'єднаними зусиллями Державного агентства України з питань кіно, Асоціації кіноіндустрії України, Української кіноасоціації та за фінансової підтримки German Films за сприяння Європейського кіноринку.

На Українському стенді буде представлено каталог українських продакшн-компаній (Production Guide of Ukraine) та презентовано можливості співпраці з Україною в галузі кіно. Заходи Європейського кіноринку з підтримки присутності української кіноіндустрії співфінансуються Medienboard Berlin-Brandenburg.

Читайте також: Український фільм «Ти мене любиш?» увійшов до програми Berlinale

Як повідомлялося, Берлінський міжнародний кінофестиваль відбудеться з 16 по 26 лютого. Цьогоріч Україну представляють шість фільмів - «Залізні Метелики» Романа Любого, «Ти мене любиш?» Тоні Ноябрьової, «Прокидаючись у тиші» Міли Жлуктенко та Даніеля Асаді Фаезі, «Ми не згаснемо» Аліси Коваленко, «Це побачення» Надії Парфан, «Східний фронт» Віталія Манського та Євгена Титаренка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-