Український фільм «Нестримний» здобув нагороду на кінофестивалі в Німеччині

Український фільм «Нестримний» здобув нагороду на кінофестивалі в Німеччині

Відео
Укрінформ
Художній фільм «Нестримний» («Unbridled») режисера Андрія Зайця, який зняли в Кам’янці-Подільському, отримав нагороду на міжнародному кінофестивалі «Universal Film Festival 2022» в Німеччині.

Як передає Укрінформ, про це режисер повідомив у Фейсбуці.

«13 листопада відбулась церемонія нагородження переможців 14-го Міжнародного Кінофестивалю «Universal Film Festival 2022», який проходив з 11 по 13 листопада в кінотеатрі «CineStar Metropolis», Франкфурт, Німеччина. Кам'янець-подільський художній повнометражний фільм «Нестримний» отримав нагороду в номінації «Найкращий екшн фільм», - йдеться у дописі.

Блокбастер «Нестримний» зняли у Кам’янці-Подільському в 2021 році. Прем’єра стрічки відбулася під час V Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка» 24 березня цього року.

Кінофестиваль «Universal Film Festival» був заснований у 2007 році в Канзас-Сіті, США, і перетворився на міжнародний гібридний фестиваль, який включає в себе як живі кінопокази, так і онлайн. Щороку фестиваль відбувається в іншому місті та країні, роблячи фокус на незалежному кіно.

Читайте також: Українське кіно сьогодні є на кожній міжнародній платформі - директорка Кіноакадемії

Як повідомляв Укрінформ, знятий у Кам’янці-Подільському фільм «Битва за Україну» («Fight for Ukraine») отримав приз глядацьких симпатій на міжнародному кінофестивалі Cannes International Independent Film Festival.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-