Компанія Universal Music Group отримала «Нагороду миру від України»

Компанія Universal Music Group отримала «Нагороду миру від України»

Укрінформ
Від імені Президента Володимира Зеленського вручено «Нагороду миру від України» світовому лідеру у сфері музичної індустрії – компанії Universal Music Group (UMG) на знак визнання підтримки гуманітарних зусиль у регіоні та історичної ролі музики у сприянні миру.

Про це повідомляє Офіс Президента у Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зазначається, відзнаку голові та генеральному директору UMG у Центральній Європі, очільнику німецької компанії звукозапису Deutsche Grammophon Франку Брігманну вручила віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина під час спеціальної церемонії у штаб-квартирі Universal Music Belgium у Брюсселі.

«Україна вдячна Universal Music за постійну підтримку. Компанія однією з перших підтримала нашу країну та приєдналася до санкцій проти росії. Від початку повномасштабного вторгнення рф Universal Music довели, що вони справжні друзі України, а сфера культури не має залишатися осторонь цієї війни», – зазначила Стефанішина.

Читайте також: Universal Music Group призупиняє свою роботу в росії

Приймаючи відзнаку, Брігманн наголосив, що впродовж історії музика слугувала маяком натхнення, надії та зцілення й допомагала принести мир тим, хто постраждав від насильства.

"російське військове вторгнення в Україну зачіпає мільйони людей, які мають нагальні гуманітарні потреби – від їжі та води до житла й одягу. Universal Music, наші працівники та артисти пишаються тим, що підтримують групи, які на місцях надають життєво необхідну гуманітарну допомогу найбільш вразливим", - сказав він.

Читайте також: Майже 100 культурних інституцій відправили російську культуру в бан

UMG – перша музична компанія у світі, яка отримала таку нагороду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-