Абсолютний рекорд: компанія з Дніпра здобула вже третю статуетку MTV Music Video Awards

Абсолютний рекорд: компанія з Дніпра здобула вже третю статуетку MTV Music Video Awards

Відео
Укрінформ
Компанія Cameo FX із Дніпра здобула третю статуетку MTV Music Video Awards.  

Як передає Укрінформ, про це повідомляє JetSetter.ua

«Перемогу в номінації «Найкращі візуальні ефекти» приніс кліп до треку Industry Baby для Lil Nas X та Jack Harlow», - йдеться у повідомленні.

Cameo FX, компанія із Дніпра, отримала першість у номінації «Найкращі візуальні ефекти» на цьогорічній премії MTV Music Video Awards. Перемогу компанії та Україні принесли Lil Nas X та Jack Harlow зі своїм хітом Industry Baby, над кліпом якого працювали українські спеціалісти.

Для співзасновника Cameo FX Сергія Машевського це вже третя нагорода MTV VMA за найкращі візуальні ефекти — і це абсолютний рекорд, адже жодна людина чи компанія у світі не отримувала три статуетки в зазначеній категорії. Основний офіс Cameo FX у Дніпрі, який ні на хвилину не зупинив свою роботу з початку повномасштабної війни.

«Наші люди не тільки одні з найталановитіших і найпрацьовитіших у світі, а й, мабуть, найсміливіші», — саме так відгукується про своїх колег Сергій Машевський, співзасновник і CEO Cameo FX. Цього року компанія не лише продовжила роботу, попри воєнний стан, а й об’єднала всю музичну індустрію Лос-Анджелеса проти російської агресії.

Читайте також: Гурт «Цвіт кульбаби» презентував кліп до пісні «Йду на війну»

З перших днів повномасштабного вторгнення всі американські продакшн-компанії та креативні агентства підтримують Україну не лише на словах, а й збираючи мільйонні донати на підтримку ЗСУ.

«Будь-яка перемога України на світовій арені є знаковою. Ми були, є і будемо українцями! Нацією вільних і креативних людей, для яких свобода та можливість жити у своїй країні коштують понад усе. Слава Україні», — переконана команда.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-