Гурт «Цвіт кульбаби» презентував кліп до пісні «Йду на війну»

Гурт «Цвіт кульбаби» презентував кліп до пісні «Йду на війну»

Фото, відео
Укрінформ
Гурт «Цвіт кульбаби» презентував кліп до пісні «Йду на війну», прем'єра якої відбулася ще весною після повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив вокаліст гурту «Цвіт кульбаби» Василь Марущак.

«Тепер ми презентуємо відеокліп до пісні про цю страшну українську історичну подію, яку буде пам’ятати не одне наше покоління і наступному розповідати. Не забудемо, не пробачимо!», - зазначив він.

За словами Марущака, для нього це не просто пісня - а крик душі, сльози, сум за сім’ями і дітьми, які не побачать вільну весну. Тому робота була присвячена українцям, які постраждали від війни.

Оскільки в Києві наприкінці квітня ще було небезпечно, гурт вирішив знімати кліп у Івано-Франківську. Зйомки відбулися в Університеті права ім. Короля Данила Галицького.

«Щодо ідеї кліпу, були різні варіанти і різні міста, але я був категорично проти знімати відеороботу на руїнах. Мене підтримав і Віктор Скуратовський (режисер кліпу - ред.). Я відправив пісню Вікторові, і він відразу запропонував ідею, яка мені сподобалась. А ще в той час на Прикарпатті перебував відомий оператор Юрій Барсук, який також зголосився приєднатися до співпраці!», - додав Марущак.

Читайте також: Гурт «ТНМК» презентував кліп «Енергодар — це Україна»

Цвіт Кульбаби — український рок-гурт, створений 2008 року. Постійний учасник різних музичних фестивалів у багатьох містах України, Європи, та Північної Америки (Канада). Стиль музики – український етно-фолк-рок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-