«Кіно заради Перемоги»: військовим на Київщині показали фільм «Східняк»

«Кіно заради Перемоги»: військовим на Київщині показали фільм «Східняк»

Фото
Укрінформ
У Київській області у межах Національного туру “Кіно заради Перемоги!” український актор Богдан Бенюк презентував військовим стрічку “Східняк”.

Як передає Укрінформ, про це Державне агентство України з питань кіно повідомляє у Фейсбуці.

“За сприяння Офісу Президента України у Київській області пройшов показ Національного туру “Кіно заради Перемоги!” для військовослужбовців Національної гвардії України. Бійці обрали до перегляду створену за підтримки Держкіно стрічку режисера Андрія Іванюка “Східняк” із Богданом Бенюком в одній із головних ролей”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові випустили ролик про молодь в час війни

Бенюк, який знявся у стрічці в ролі “Бороди”, особисто представив картину бійцям та довго спілкувався з ними.

“Східняк” – українське комедійне роуд-муві за реальними історіями з життя в АТО. Це дебютний фільм режисера Іванюка (Енді Іва), заснований на його особистій історії.

Головним героєм стрічки є військовий з позивним “Борода”. Він – невгамовний оптиміст, здатний вирішити будь-яке питання. “Борода” відправляється в штаб, щоб “вибити” усе необхідне для забезпечення свого підрозділу. В напарники він бере із собою новачка, якого кличуть “Режисер”. Разом їм доведеться їхати крізь блокпости, прифронтові міста й села, зустрічатись із військовими й цивільними та потрапляти в різні халепи – кумедні та не дуже.

Кінопоказ туру “Кіно заради Перемоги!” став нагодою для воїнів подивитись українське кіно та поспілкуватися з акторами.

Як повідомляв Укрінформ, Національний тур “Кіно заради Перемоги!” пройде в межах заходів до Дня Незалежності України та триватиме до кінця вересня. Проєкт складатиметься із двох частин: кінопоказів у громадах-осередках перебування внутрішньо переміщених осіб та військових частинах (у безпечних для перегляду місцях). Тур охопить 15 областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-