Сьогодні стартує Atlas Online — на фестивалі збиратимуть гроші для потреб ЗСУ

Сьогодні стартує Atlas Online — на фестивалі збиратимуть гроші для потреб ЗСУ

Укрінформ
У неділю, 10 липня, о 17.00 стартує Atlas Online, під час якого збиратимуть гроші для потреб ЗСУ. Хедлайнером онлайн-фестивалю стане Вірка Сердючка.

Пряму трансляцію дивіться на YouTube-каналі Atlas Festival, передає Укрінформ.

Українське фестивальне літо складно уявити без музичного вайбу Atlas Weekend на ВДНГ у Києві. Але цього року війна змінила не лише плани на відривні вечірки, вона змінила наші уподобання, пріоритети та нас самих.

Найзірковіші музиканти, топові локації, нестримні розваги – все це маємо відкласти до нашої перемоги. Але Atlas не зупиняється у своєму прагненні зробити українців щасливими, тільки тепер до цієї місії додається ще одна – допомога Збройним силам України.

У 2022-му Atlas переходить в онлайн та збирає друзів на фестиваль під як ніколи актуальним девізом #рашагудбай.  

Ведучими заходу стануть топові українські коміки та волонтери – хлопці з проєкту «Леви на джипі» Валентин Міхієнко, Андрій Лузан та Микола Зирянов. Вони відповідатимуть за настрій вечора та зустрічатимуть найкращих українських музикантів, які наживо заспівають в ефірі Atlas Online.

Хедлайнером фестивалю цьогоріч буде VERKA SERDUCHKA. Найенергійніший та найпозитивніший бенд України виступить на особливій сцені «Раша гудбай» та неодмінно запалить кожного.

Читайте також: У Страсбурзі відбувся концерт солідарності з українським народом

Протягом всієї прямої трансляції Atlas Online буде відбуватися збір коштів на потреби ЗСУ. Збирають на 50 портативних електростанцій для зарядки дронів, рацій, планшетів та інших приладів в польових умовах. Донатити для хлопців та дівчат на передовій можна буде у будь-який зручний спосіб. Кожен донат наближає нашу перемогу. 

Також організатори запланували благодійний аукціон, одним з лотів якого стануть фірмові рукавички з автографом українського боксера, чемпіона світу в хевівейті та Амбасадора відповідальної гри Parimatch Олександра Усика. 

Під час ефіру відбудеться ще й розіграш унікальних подарунків, за частину з яких вже можна поборотися на офіційних сторінках фестивалю в соцмережах.

Фото: instagram.com/atlasweekend

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-