Голлівудська акторка Мілла Йовович носить прикраси чернігівської ювелірки

Голлівудська акторка Мілла Йовович носить прикраси чернігівської ювелірки

Фото
Укрінформ
Голлівудська актриса із київським корінням Мілла Йовович, виявляється, теж вміє підтримувати тренд “Купуй українське”, а точніше - навіть чернігівське.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Час Чернігівський.

«Інстаграм-сторінка бренду чернігівської ювелірки Валерії Гуземи повідомила: тепер у переліку шанувальниць хенд-мейд прикрас із дорогоцінних металів є і Мілла», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє сторінка, зірка носить одну з найпатріотичніших і нових колекцій - Freedom.

Підвіска-серце в жовтому або білому золоті йде в комплекті з двома шовковими шнурками блакитний та жовтий, пояснюють на сторінці бренду.

Мілла Йовович давно і плідно підтримує українські бренди. Так, на урочистостях amfAR у Каннах (це публічний фандрайзинг для боротьби зі СНІДом) акторка прийшла у бірюзовій сукні з довгим шлейфом Lever Couture (засновниця бренду Леся Верлінг'єр).

Мілла Йовович – американська акторка, співачка, модель та модельєр українського походження.

Читайте також: Річард Гір продав раритетний кабріолет за $31,7 тисячі для допомоги українцям

Її мати Галина Логінова познайомилася з батьком Богданом Йововичем в Києві тоді, коли він навчався на лікаря-терапевта в Київському медичному інституті за програмою навчання іноземних студентів. У 1981 році вони емігрували в США через те, що батьку (сербу за походженням) не дали візу в СРСР. Дівчинці на той час було шість років.

Під час Революції гідності Йовович підтримала українців, закликала шанувальників робити пожертви до благодійних фондів допомоги українцям. Під час повномасштабного російського вторгнення в Україну на своїй сторінці в Інстаграмі висловила підтримку Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-