Гурт «Без обмежень» зняв новий кліп про війну «24/02»

Гурт «Без обмежень» зняв новий кліп про війну «24/02»

Відео
Укрінформ
Український гурт "Без обмежень" презентував новий відеокліп "24/02", присвячений повномасштабному вторгненню російських військ в Україну.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці гурту "Без обмежень" у Фейсбуці.

Композиція має назву "24/02", адже саме 24 лютого 2022 року вранці о 4.31 росія розпочала повномасштабне військове вторгнення в Україну.

"24 лютого назавжди залишило відбиток у серцях та долях українців. Ранок, який поділив життя на "до" та "після", - йдеться у коментарі до відео.

Читайте також: «Жадан і Собаки» написали пісню про життя дітей у харківському метро

"Наше життя змінилось за секунди. Ми знаємо, як було "до" 24 лютого – у кожного з нас кипіло своє життя: з мріями та планами на майбутнє. І вже знаємо, яке воно – "після"… Життя змінилося назавжди. Та незважаючи ні на що, ми віримо у ЗСУ і точно знаємо, що після нашої Перемоги, буде міцна, вільна та Незалежна Держава", – поділився роздумами фронтмен гурту Сергій Танчинець.

У кліпі - хроніки війни: зухвалі обстріли і страшні руйнування, які завдає нам ворог, героїчний опір ЗСУ російським загарбникам, евакуація населення, а також використано художній прийом зворотнього кадру. Символічно і годинник веде зворотній відлік, немов прагнучи повернути хід історії назад.

Читайте також: Ірпінь, Буча, Гостомель і Бородянка: Kalush Orchestra презентував кліп «Стефанія»

"Але, годинник, стрілки якого йдуть у зворотній бік, намагається "скасувати" події, які завдають нам болю щодня! Зруйновані будівлі у Харкові, Маріуполі, Ірпені та інших містах, по цеглинах складаються до свого первинного стану. Нам би дуже хотілось, аби усього цього з нами ніколи не відбувалось! Проте, наступний кадр не дає втекти від жорстокої реальності і прямо каже: "Як би нас не боліло, як не горіла б душа, до славної Перемоги нам дорога одна". Шлях до свободи України єдиний – зі зброєю в руках виборювати нашу Державність і Незалежність!" - зауважує гурт "Без обмежень" у коментарях до відео в YouYube.

Режисером кліпу на трек «24/02» став Артем Григорян, співрежисером, автором слів та музики – Сергій Танчинець.

"Хочеш забутись, та сили катма, Згадуєш лютий, а дому нема. Замість дому – війна, Нуль чотири тридцять одна, Двадцять чотири нуль два... Вічності стане на всіх, Мужності буде сповна, Нам посміхається у слід, Крізь сльози Вона – Марія", - йдеться у пісні гурту "Без обмежень".

Як повідомляв Укрінформ, гурт «ТІК» зняв новий кліп на пісню «Люби ти Україну!».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-