The Hardkiss, Ivan Dorn, ONUKA, Artem Pivovarov дадуть концерти в США на підтримку України

The Hardkiss, Ivan Dorn, ONUKA, Artem Pivovarov дадуть концерти в США на підтримку України

Укрінформ
The Hardkiss, Ivan Dorn, ONUKA, Artem Pivovarov влітку дадуть концерти в США на підтримку України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МКІП у Телеграмі.

"Концерти пройдуть влітку 2022 року у 6 містах — Маямі, Чикаго, Нью-Йорк, Сан-Франциско, Лос-Анджелес, Сієтл. Цими виступами музиканти хочуть і надалі розповідати, співати та привертати увагу до війни в Україні та зібрати кошти на підтримку збройних сил, гуманітарну та культурну підтримку України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цей тур — ще одна крапля в океані допомоги, якої потребує Україна та український народ, який продемонстрував свою незламну волю та силу духу.

Читайте також: Перед благодійним концертом гурту «Друга Ріка» в Ризі планується кілька акцій

"Метою цих концертів є зібрати якомога більше небайдужих людей, які хочуть та можуть допомогти: словом, ділом, коштами", - наголосили у МКІП.

Дати концертів: 28 червня - Маямі - Sport of Kings,1 липня - Чикаго - Park West, 3 липня - Нью-Йорк - Melrose Ballroom, 5 липня - Сан-Франциско - UC Theater, 7 липня - Лос-Анджелес - Avalon, 9 липня - Сієтл – TBA.

Як повідомляв Укрінформ, міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, віцепрем'єр-міністр, міністр культури та національної спадщини Республіки Польща Пьотр Глинський та міністр культури Литовської Республіки Сімонас Кайрис створили робочу групу щодо функціонування Фонду Люблінського трикутника, який підтримуватиме оцифровку культурної спадщини України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-