CinemAid Ukraine у травні покаже українське кіно в США, Болгарії, Румунії та Латвії

CinemAid Ukraine у травні покаже українське кіно в США, Болгарії, Румунії та Латвії

Укрінформ
У травні покази благодійного кіномарафону CinemAid Ukraine відбудуться у США, Болгарії, Румунії та Латвії.

Про це повідомляє пресслужба Держкіно, передає Укрінформ.

«Покази українських стрічок в межах CinemAid Ukraine Charity Film Marathon тривають. Загалом під час всесвітнього кіномарафону на підтримку України в різних куточках світу покажуть більше 50 повнометражних і короткометражних українських фільмів», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, попередній графік показів у травні виглядає так: 7 травня – Нью-Йорк (США); 15 травня – Лос-Анджелес (США); 16 – 20 травня – Софія (Болгарія); 22 травня – Бухарест (Румунія); 29 травня - 2 червня – Палм-Спрінгс (Каліфорнія, США); 25 травня – 2 червня – Рига (Латвія).

Зібрані кошти перераховуються на три напрямки: до фонду "Повернись живим"; на підтримку кіноіндустрії України під час війни; на допомогу постраждалим від війни кінематографістам та їхнім сім'ям.

Розклад може оновлюватися.

Читайте також: У Болгарії стартували кінопокази на підтримку України

Як повідомляв Укрінформ, Всесвітній CinemAid Ukraine Charity Film Marathon розпочався 31 березня у столиці Туреччини Анкарі.

Всесвітній марафон CinemAid Ukraine Charity Film Marathon – серія показів українського кіно за кордоном на підтримку України. Благодійний кіномарафон ініційований Державним агентством України з питань кіно спільно з Українською кіноакадемією, Асоціацією "Дивись українське", Українською кіноасоціацією, ГО "УкрКіноФест", ГО "Спілка підприємців теле та кіноіндустрії", ГО "Нарешті", КП "Київкінофільм", БО БФ "Двері" та ГО "Центр розвитку креативних індустрій".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-