Харків за добу обстріляли майже пів сотні разів

Харків за добу обстріляли майже пів сотні разів

Укрінформ
Війська рф продовжують обстрілювати Харківщину: по обласному центру завдали 48 ударів із РСЗВ, артилерії та мінометів, у Балаклії загинуло троє людей.

Про це повідомляє у Телеграмі керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Окупанти продовжують чинити тиск на мирне населення Харкова та знищувати цивільну інфраструктуру. За добу ворог наніс 48 ударів із РСЗВ, артилерії та мінометів.

Внаслідок вчорашнього артилерійського обстрілу у Балаклія загинули троє осіб, багато будинків зруйновані», - йдеться у повідомленні.

Синєгубов також повідомив, що вночі росіяни вдарили ракетами по Лозовій, і нагадав, що влада закликає евакуюватися жителів цього населеного пункту і Барвінкового. Наразі звідти вдалося виїхати 15 тисячам громадян.

«Зараз окупанти концентруються на східному напрямку від Харкова. Ми знаємо про всі маневри та скупчення сил в Ізюмському, Куп’янскому напрямах, де росіяни використовують залізницю. Наші Збройні Сили України завжди готові до оборони і тримають позиції», - зауважив очільник ОВА.

Харків та громади області забезпечуються гуманітарною допомогою. Щодня жителі міста можуть отримати безкоштовно продукти харчування у відділеннях Нової пошти та Укрпошти. Із обласного гуманітарного штабу волонтери доставляють також адресну допомогу.

Читайте також: Рашисти зосередили зусилля на підготовці наступальної операції на сході

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська агресора обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-