Держкомтелерадіо закликає книгарні та бібліотеки не розповсюджувати книги рф

Держкомтелерадіо закликає книгарні та бібліотеки не розповсюджувати книги рф

Укрінформ
Державний комітет телебачення і радіомовлення звернувся до українських книгорозповсюджувачів з проханням вилучити з торговельних мереж, зокрема і з інтернет-магазинів, книги, виготовлені в рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба комітету.

"Держкомтелерадіо звертається до українських книгорозповсюджувачів з проханням вилучити з торгівельних мереж (у тому числі з інтернетмагазинів) книги, виготовлені в рф", - йдеться в повідомленні. 

Крім того, комітет звернувся з листами до обласних та Київської військової адміністрацій вжити невідкладних заходів щодо недопущення розповсюдження у бібліотеках книг, виданих в рф. 

"Ці заходи викликані відкритою та широкомасштабною військовою агресією Російської Федерації проти України та вживаються з метою протидії активній фазі інформаційної війни", - наголисили у комітеті. 

Як повідомлялось, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-