У Києві провели капітальний ремонт семи кінотеатрів

У Києві провели капітальний ремонт семи кінотеатрів

Ексклюзив
Укрінформ
За останні кілька років у столиці провели роботи з капітального ремонту в кінотеатрах - "Флоренція", "Лейпциг", "Дніпро", "Факел", "Краків". Також відремонтовано фасад кінотеатру імені Тараса Шевченка та дах у приміщеннях кінотеатру "Братислава".

Про це Укрінформу повідомили у Департаменті культури КМДА у відповідь на інформаційний запит.

"Щодо ремонтно-реставраційних робіт. Виконано капітальний ремонт приміщень будівель комунального закладу "Центр художньої та технічної творчості "Печерськ" (вул. Московська, 3), кінотеатру "Краків" (Русанівська набережна, 12), та Центральної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва (просп. Перемоги, 25-А), - повідомили у департаменті.

Також були виконані роботи з капітального ремонту приміщень кінотеатрів "Флоренція" (проспект В. Маяковського, 31), "Лейпциг" (просп. Леся Курбаса, 8), "Дніпро" (просп. Юрія Гагаріна, 7) та "Факел" (просп. М. Бажана, 3- А).

Читайте також: «Київську фортецю», низку театрів і музеїв обіцяють відреставрувати цьогоріч

Крім цього, відремонтовано дах у приміщеннях кінотеатру "Братислава" (вул. О. Архипенка, 5), фасад кінотеатру "ім. Т. Г. Шевченка" (вул. Вишгородська, 49).

Також у департаменті зазначили, що утеплені фасади навчальних корпусів закладів освіти в сфері культури: Київської муніципальної академії музики імені Р. Глієра, Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, Київської муніципальної академії танцю імені Сержа Лифаря.

Читайте також: У випадку бойових дій у Києві проведуть повну евакуацію — КМДА

Як повідомляв Укрінформ, для майбутнього Музею Сержа Лифаря у Києві розглядають будівлю по вулиці Сагайдачного.

Фото Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-