Фільм «Чому я живий» отримав нагороду на фестивалі в Індії

Фільм «Чому я живий» отримав нагороду на фестивалі в Індії

Укрінформ
Фільм Одеської кіностудії «Чому я живий» отримав нагороду в номінації "Найкращий художній фільм" на міжнародному кінофестивалі Cult Valley Global Cinefest.

Про це повідомляє пресслужба кіностудії на своїй сторінці в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Фільм Одеської кіностудії "Чому я живий" (режисер Віллен Новак) отримав нагороду в номінації "Кращий художній фільм" міжнародного кінофестивалю Cult Valley Global Cinefest », - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кінофестиваль створив унікальну платформу для демонстрації кращих кінострічок світового кінематографа.

Це вже четверта нагорода, здобута авторами кінострічки протягом вересня-грудня. На початку поточного місяця повнометражний фільм режисера Віллена Новака "Чому я живий" визнали переможцем міжнародних кінофестивалів Future оf Film Awards та Europe Film Festival.

А у вересні фільм здобув Гран-прі 10-го ювілейного Міжнародного кінофестивалю «Кіно і ТИ».

Як повідомляв Укрінформ, фільм «Чому я живий», створений за мотивами оповідання Євгена Митька, вийшов у національний прокат 4 листопада 2021 року. У центрі трагікомічної історії, що відбувається у Маріуполі, українсько-єврейська родина, якій довелося пережити окупацію і фашистський терор та зберегти любов і людяність у найтемніші часи.

У ролях - Роланд Мішко, Анастасія Марків, Віктор Жданов, Ірина Мельник, Ольга Радчук, Олексій Горбунов, Георгій Делієв, Максим Горай, Олена Рєпіна, Анастасія Борисова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-