Оголошення номінантів YUNA вперше покажуть онлайн

Оголошення номінантів YUNA вперше покажуть онлайн

Укрінформ
Номінанти Національної музичної премії YUNA 2022 стануть відомі вже 14 грудня.

Про це Укрінформу повідомили в оргкомітеті премії.

“Оголошення імен артистів, які стануть претендентами на нагороди, відбудеться онлайн у режимі прямого ефіру. Воно розпочнеться о 15.00”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, майданчиком трансляції стане YouTube-канал YUNA - YunaAwards. У призначений час представники оргкомітету премії назвуть імена номінантів. Конверти зі списками номінованих по традиції презентує представник компанії Deloitte Ukraine - гаранта прозорості голосування та незмінного партнера YUNA.

14 грудня стануть відомі номінанти у 16 категоріях: "Найкраща виконавиця", "Найкращий виконавець", "Найкращий рок-гурт", "Найкращий поп-гурт", "Найкраща пісня", "Найкраща пісня іншою мовою", "Найкращий альбом", "Найкращий відеокліп", "Найкращий дует/колаборація", "Відкриття року", "Найкращий електронний хіт", "Найкращий хіп-хоп хіт", "Найкращий естрадний хіт", "Найкраща пісня до фільму", "Найкраще концертне шоу", "Інший формат".

На нагороди YUNA 2022 претендують роботи виконавців, які були випущені у період з 1 листопада 2020 року до 31 жовтня 2021 року. На перемогу у категоріях “Найкраща виконавиця”. “Найкращий виконавець”, “Найкращий поп-гурт” та “Найкращий рок-гурт” можуть бути номіновані лише ті артисти, які впродовж цього періоду випустили мінімум дві нові пісні.

“Довгий список кандидатів на премію цього року вражає не менше, ніж у минулі роки. В ньому, наприклад, було більше 250 альбомів та ЕР, близько 400 відеокліпів і більше 600 пісень. І це лише ті, хто потрапив у різні списки топ-100 національних радіостанцій та музичних телеканалів протягом року. Ми дуже тішимося з того, що українська музична індустрія настільки потужна, і впевнені, що статуетки YUNA 2022 виграють найсильніші з артистів”, - коментує співзасновник та генпродюсер премії Павло Шилько.

Як нагадали в оргкомітеті, визначення номінантів YUNA 2022 відбувалося під час 1 туру голосування за участі експертів журі премії. Цього року до його складу входять 75 представників музичної індустрії - радіостанцій, телеканалів, друкованих та онлайн-медіа і квиткових операторів.

Посилання на майбутню трансляцію тут.

Повідомляється, що церемонія нагородження переможців премії YUNA 2022 відбудеться навесні 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-