Незадовго до пострілу Болдуїна знімальна група влаштувала протест через проблеми з безпекою

Незадовго до пострілу Болдуїна знімальна група влаштувала протест через проблеми з безпекою

Укрінформ
За декілька годин до того, як голівудський актор Алек Болдуїн зробив смертельний постріл, що спричинив загибель операторки Галини Гатчинс, частина знімальної групи фільму "Іржа" пішла з роботи, протестуючи проти умов праці та проблем із безпекою.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє AP.

Суперечки у творчій групі фільму «Іржа» розпочалися майже з самого початку зйомок та завершилися тим, що семеро членів знімальної групи пішли з роботи за кілька годин до того, як загинула 42-річна операторка Галина Гатчінс.

За словами одного з членів знімальної групи, який пішов із роботи, на умовах анонімності, члени команди висловлювали своє невдоволення, зокрема, питаннями безпеки процесу кіновиробництва.

Читайте також: Алек Болдуїн прокоментував трагедію з Гатчінс: Моє серце розбите

Матеріали слідства свідчать про те, що помічник режисера Дейв Голлс передав зброю Болдуїну, запевнивши його у тому, що вона не заряджена бойовими набоями.

Як повідомлялося, під час зйомок художнього фільму «Rust» (Іржа) у штаті Нью-Мексико, США, відомий американський актор та продюсер Алек Болдуїн випадково вбив операторку картини 42-річну Галину Гатчінс (Андросович), яка мала українське походження. Крім того, поранення отримав 48-річний режисер Джоел Соуз, який перебував поруч. Інцидент стався 21 жовтня. Болдуїн вистрілив із реквізитної зброї, яка, за правилами, мала бути заряджена холостим набоєм.

Читайте також: В Американському інституті кіномистецтва створили фонд імені Галини Гатчінс

Сам актор під присягою заявив, що був переконаний у безпечності врученої йому зброї. Наразі детективи здійснюють слідчі дії. Вони вилучили частину реквізиту та відзнятого у момент інциденту матеріалу.

Фото: Santa Fe New Mexican

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-