У Чернівецькому театрі скасували всі вистави через спалах коронавірусу

У Чернівецькому театрі скасували всі вистави через спалах коронавірусу

Укрінформ
У Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі 24 працівники, серед яких 10 акторів, захворіли на COVID-19. Скасовані всі заплановані вистави.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів директор театру Юрій Марчак.

"Наразі маємо 24-х працівників, які захворіли на коронавірус. Серед них - 10 акторів театру. Через це всі спектаклі ми скасували на невизначений час", - повідомив Марчак.

За його словами, інші актори театру наразі готуються до гастролей у Львові, тому грати спектаклі у театрі просто немає кому.

Читайте також: Фестиваль історичної реконструкції «Вінниця - столиця УНР» скасували через пандемію

"Надіємось, що актори якнайшвидше одужають та повернуться до звичного ритму життя", - додав директор театру.

Також, за його словами, актори готуються до фестивалю, який присвячений 400-річчю Хотинської битви. Там чернівецькі театрали мають відтворити тогочасні бої.

Розпочати свято має трупа драмтеатру прологом історичної події на 40 хвилин. Наразі заплановане дійство готують до показу.

Читайте також: На Буковині розгорнули ще дві COVID-лікарні

Як повідомлялося, за минулу добу, 5 жовтня, у Чернівецькій області провели 3262 дослідження на коронавірус, з них 484 - позитивні. За увесь час пандемії на Буковині COVID-19 інфікувалися 92 050 осіб, 2088 людей померли, 82 614 пацієнтів одужали.

В Україні за добу 5 жовтня зафіксовано 12 662 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 1 186, медпрацівників – 271).

Фото: facebook.com/dramtheater

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-