Подружжя Зеленських відвідало концерт Бочеллі у Києві

Подружжя Зеленських відвідало концерт Бочеллі у Києві

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською відвідали концерт італійського оперного співака Андреа Бочеллі, який відбувся на площі Конституції в Києві.

Про це глава держави повідомив в Інстаграмі, передає Укрінформ.

"Разом з Оленою Зеленською відвідали концерт італійського генія Андреа Бочеллі "Голос моєї душі". Вражені дивовижною силою його співу", – написав Зеленський.

Читайте також: Перші леді і джентльмени можуть вирішувати питання, на які у президентів бракує часу - Зеленська

Президент також наголосив на важливості того, що мета заходу – благодійна. Так, за словами Зеленського, зібрані кошти будуть спрямовані на створення центру сучасного мистецтва – Музею українського художника Івана Марчука.

За інформацією Офісу Президента у Телеграмі, тенор виконав партії з класичних опер, відомі пісні та молитву "Аве Марія".

У музичній події також взяли участь українські оперні співачки Людмила Монастирська і Тамара Калінкіна, скрипалька Анастасія Петришак, зірки української естради Тіна Кароль і Джамала, Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України та диригент маестро Марчелло Рота, Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки.

Читайте також: Українські зірки у соцмережах вітають із Днем Незалежності

Як повідомляв Укрінформ, у День Незалежності України, 24 серпня, у Києві відбувся концерт італійського оперного співака Андреа Бочеллі. Окрім цього, планується проведення урочистого музичного шоу "День Народження Країни" на НСК "Олімпійському".

Фото: Інстаграм Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-