Анжеліка Рудницька презентувала новий кліп на пісню «Країно моя»

Анжеліка Рудницька презентувала новий кліп на пісню «Країно моя»

Відео
Укрінформ
Українська співачка, художниця та громадська діячка Анжеліка Рудницька презентувала новий кліп на пісню «Країно моя», присвячений 30-річчю незалежності України.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Це моя особлива пісня. Вона об’їздила зі мною всю Україну і багато країн світу, звучала на великих сценах, міжнародних фестивалях і на фронті. Тепер у неї нове звучання, нове життя, нові відеоасоціації, нові крила! Моя країна – це не лише рідна земля, прекрасна територія. Моя країна – це люди. Будь щасливою, країно моя!» – розповіла вона.

За словами Рудницької, для неї ця пісня – дуже інтимна розмова з країною, коли хочеться поговорити про те що, болить та надихає. І майже всі концерти на фронті перед бійцями вона завершувала саме піснею «Країно моя».

«Ми її оновили, зробили оркестровку і відзняли кліп, у якому знялися 30 простих українців, які щось відіграють», – зауважила Рудницька.

Читайте також: На Хмельниччині зняли музичні кліпи в 5 туристичних локаціях

Текст пісні «Країно моя» написав Олександр Бригинець, музика – Артур Кульпович, оркестровка – Євген Петриченко, за участю ансамблю класичної музики ім. Бориса Лятошинського.

«Я – за мрії та за крила. Ми – талановиті, ми – красиві, ми – сміливі, ми – сильні духом. Чого нам не вистачає, щоб жити класно? Я роблю те, що можу. Малими кроками, наповненими натхненням, любов’ю, добром, співчутливістю і вдячністю можна творити велику країну. Іншого шляху немає», – переконана співачка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-