На офіційний Youtube-канал проєкту «Ковчег «Україна» здійснили диверсійну атаку

На офіційний Youtube-канал проєкту «Ковчег «Україна» здійснили диверсійну атаку

Укрінформ
На офіційний YouTube-канал проєкту «Ковчег «Україна» здійснили диверсійну атаку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційна сторінка проєкту "Ковчег "Україна" у Фейсбуці.

"Дорогі шанувальники нашого проєкту! На офіційний Youtube канал проекту Ковчег "Україна" було здійснено диверсійну атаку одним із адміністраторів каналу. Витерто усі наші відео, які мали по 300-400 тис. переглядів, десятки тисяч коментарів вашої підтримки, наші інтерв'ю і документальний фільм про минулорічний проєкт, що має великий успіх. Ці всі показники були частиною звіту УКФ, який ми фіналізуємо тільки зараз, і я, як керівник проєкту, не маю чим звітувати", - йдеться у повідомленні.

Керівництво проєкту просить допомоги у тих, хто знає, як професійно повернути втрачені відео. Офіційна сторінка проєкту за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, 22 серпня у Києві до 30-річчя Незалежності України відбудеться фестиваль "Ковчег Україна: музика".

Серед учасників - Сергій Жадан, ДахаБраха, Хорея Козацька, Курбаси, молодіжний симфонічний оркестр України, хор "Дударик", дівочий хор КДМЛ ім. М. Лисенка, солісти академічної музики Оксана Нікітюк та Назар Тацишин, співаки та співачки: Джамала, Святослав Вакарчук, Юлія Саніна, Аліна Паш.

Концерт відбудеться на Михайлівській площі 22 серпня, початок - 21:00. Вхід вільний.

Фото: сайт проєкту "Ковчег "Україна"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-