ГОГОЛЬFest запустить мобільний форум молоді у поїзді

ГОГОЛЬFest запустить мобільний форум молоді у поїзді

Укрінформ
З нагоди 30-річчя Незалежності України команда ГОГОЛЬFest запускає 13 серпня круїзний мобільний форум молоді в поїзді «ГогольTRAIN».

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Державного агентства з питань мистецтв та мистецької освіти.

«ГогольTRAIN» - це перший в Європі артпотяг. Він уже зробив декілька рейсів на фестивалі ГОГОЛЬFest - в Маріуполь (2019) та Херсон (2020). І от у 2021 році, до 30-річчя Незалежності України, заплановано 6 рейсів з Києва до різних міст країни на найцікавіші культурні події. Перший із шести рейсів «Київ – Одеса» буде присвячено пам'яті українського художника Олександра Ройтбурда», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, «ГогольTRAIN» вирушить 13 серпня з Центрального залізничного вокзалу столиці.

Метою проєкту є зшивання країни, діалог та об’єднання різних регіонів навколо спільних мирних цінностей у побудові майбутнього, розвиток міжрегіонального партнерства та підтримка мобільності молоді.

Читайте також: В Олешківських пісках відбудеться спецпроєкт Dream Гогольfest

Захід проходить за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики, Державного агентства з питань мистецтв та мистецької освіти, Міністерства інфраструктури у партнерстві з Укрзалізницею.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 8 серпня, пішов із життя відомий український художник та директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд. Президент України Володимир Зеленський назвав це великою втратою для українського мистецтва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-