Фестиваль «Відкрита ніч. Дубль 24» оголосив програму

Фестиваль «Відкрита ніч. Дубль 24» оголосив програму

Укрінформ
Кінофестиваль «Відкрита ніч. Дубль 24», що відбудеться впродовж ночі з 7 на 8 серпня, оголосив програму.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства з питань кіно, за підтримки якого відбудеться фестиваль.

«Один з найкоротших кінофестивалів світу цьогоріч представить глядачам 23 фільми. До конкурсу увійшли 12 фільмів. Це роботи студентів-дебютантів, а також стрічки вже відомих авторів, які представляли свої фільми на фестивалі у минулі роки», - ідеться в повідомленні.

У конкурсній програмі: "Фаза", реж. М. Засеєв; "Потерпи трошки", реж. Л. Гончаренко; "Тюремний рок", реж. А. Логінова; "Черевички не ношені", реж. А. Кішко; "Майже святий Сєня", реж. В. Робський; "Запах поля", реж. А. Ярмонова; "Якщо було завтра", реж. А. Євченко; "Океан сміття", І. Шоха; "Мажорка", реж. М. Лукіч; "Безіменна історія", реж. Т. Кожукало; "Яблучко", реж. А. Тумарченко; "Вибір", реж. Ю. Паливода.

У позаконкурсній програмі буде представлено 11 картин: "HOMO DEUS. Людина Божествена", реж. Ю. Дегліна; "І буде подорож!", реж. Е. Георгадзе; "Хто на повідку?", реж. С. Коваль; "Я люблю любити маму", реж. С. Коваль; "Дві смужки", реж. А. Капоріна; "Глибока вода", реж. А. Дудко; "Геній", реж. А. Тумарченко; "Подарунок", реж. О. Мартиросян; "Ситуація так склалася", реж. Е. Нечмоглод; "Дім" реж. О. Нарижнєв; "Анахата" реж. М. Кузьмина.

Кінофестиваль "Відкрита ніч. Дубль 24" відбудеться в Києві на АртПричалі й стартує о 20:00 у суботу, 7 серпня. Вхід вільний.

Читайте також: Одеський кінофестиваль оголосив склад журі

""Відкрита Ніч" не випадково пропонує учасникам, глядачам і журі принцип єдності часу, місця і дії. Фестиваль свідомо створює мізансцену маленького випробування одночасно для всіх. Так чи інакше, але кіно – наше спільне випробування. Так само не випадково, як випробування, "Відкрита Ніч" пропонує всім нам світанок", - коментує президент та артдиректор фестивалю Михайло Іллєнко.

Як повідомляв Укрінформ, кінофестиваль "Відкрита ніч. Дубль 24" оголосив склад журі, що буде оцінювати конкурсну програму. З ним можна ознайомитися на сайті фестивалю.

«Відкрита ніч» – фестиваль, покликаний відкривати нові українські імена в галузі кінематографа та телевізійного виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-