До містичного трилера «Егрегор» презентували новий постер

До містичного трилера «Егрегор» презентували новий постер

Ілюстрація
Укрінформ
Презентовано новий постер до містичного трилера "Егрегор", прем’єру та реліз якого автори фільму обіцяють восени 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«Нью-йоркський детектив Артур отримує дивний лист із авіаквитком і прихованим посланням від свого університетського професора-українця, з яким не спілкувався багато років. Артур намагається розібратися, що сталося, та дізнається про смерть професора: він нібито вчинив самогубство, а за його дочкою Лесею полюють невідомі. Артур вилітає до Києва, щоб розплутати цю загадку», - йдеться про сюжет стрічки.

Режисер фільму - Станіслав Капралов. Продюсер - Сергій Лавренюк. Головні ролі виконали українська актриса театру та кіно Олена Лавренюк та американський актор Омрі Роуз (Omri Rose). Зйомки відбувалися в Києві, Львові, Варшаві та Нью-Йорку.

Фільм створений у копродукції компаній Solar Media Entertainment (Україна), Bow And Axe (Польща), FishCorb Films (США) за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Польського інституту кіно.

Читайте також: Інтернет­-сервіси хочуть зобов’язати дублювати фільми українською

Як повідомляв Укрінформ, містичний трилер Станіслава Капралова «Егрегор» за участю видатного польського актора Данієля Ольбрихського став фільмом-закриттям ювілейного, 50-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість». Показ фільму 5 червня у Києві став для нього світовою прем’єрою.

Фото: usfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-