Atlas Weekend цьогоріч відвідала рекордна кількість людей - понад 600 тисяч

Atlas Weekend цьогоріч відвідала рекордна кількість людей - понад 600 тисяч

Укрінформ
Рахункова система ВДНГ зафіксувала понад 600 тисяч відвідувань території фестивалю «Atlas Weekend 2021», який тривав у столиці з 5 до 11 липня включно.

Як передає Укрінформ, за словами організатори заходу, це абсолютний рекорд, повідомляє пресслужба Київради

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації, депутата Київської міської ради Валентина Мондриївського, такі цифри свідчать тільки про те, що люди втомилися від постійних карантинних обмежень та відсутності фестивалів і концертів.

«Попри те, що виступи більшості закордонних артистів перенесли на 2022 рік, цьогорічне локальне музичне свято було не менш насиченим. Відвідувачів чекало шість сцен, де музиканти виступали в різних музичних жанрах. Окрім того, для киян та гостей міста зробили вільний вхід 5 та 6 липня», – зазначив Мондриївський.

Читайте також: Atlas Weekend закликають відмовити Меладзе в участі у фестивалі

Також депутат додав, що проєкт «Atlas Weekend 2021» реалізовувався спільно із Київською міською державною адміністрацією.

Як повідомляв Укрінформ, музичний фестиваль Atlas Weekend проходив у Києві на ВДНГ 5 -11 липня з дотриманням всіх карантинних обмежень. Серед цьогорічних хедлайнерів - Fatboy Slim, DJ Snake, Верка Сердючка, The Hardkiss, Океан Ельзи, Тіна Кароль та інші.

Фото: kmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-