Atlas Weekend закликають відмовити Меладзе в участі у фестивалі

Atlas Weekend закликають відмовити Меладзе в участі у фестивалі

Заява
Укрінформ
Громадські організації закликають організаторів Atlas Weekend відмовитися від участі в фестивалі співака Валерія Меладзе та інших російських артистів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє "Детектор медіа", де оприлюднено текст заяви.

"Громадські організації закликали організаторів Atlas Weekend відмовитися від участі в фестивалі російського співака Валерія Меладзе, який відзначився виступами на приватних концертах для сім'ї та поплічників Олександра Лукашенка, а також інших російських артистів, які слугують авторитарному режиму", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окружний адмінсуд відкрив справу за позовом Моргенштерна до СБУ

Крім того, громадські організації відмовляються розповідати на фестивалі про важливість громадської активності, реформи та свою діяльність у межах проєкту «Містечко ГО».

Зазначається, що цю заяву підтримали ГО «Детектор медіа», ГО «Інститут масової інформації», StopFake (ГО «Центр Медіареформи»), Інформаційна кампанія «По той бік новин», Euromaidan Press, ГО «Інтерньюз Україна», ГО Фундація «Суспільність», Центр демократії та верховенства права та Незалежна медійна рада.

Читайте також: На Atlas Weekend працюватиме центр масової COVID-вакцинації

Як повідомлялося, музичний фестиваль Atlas Weekend відбудеться з 5 по 11 липня 2021 року. Російський виконавець Валерій Меладзе став одним із його учасників. Його виступ відбудеться 8 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-