Захаревич склав повноваження голови Наглядової ради культурного фонду

Захаревич склав повноваження голови Наглядової ради культурного фонду

Укрінформ
Михайло Захаревич склав повноваження голови Наглядової ради Українського культурного фонду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті УКФ.

"Захаревич Михайло Васильович, призначений головою Наглядової ради Українського культурного фонду відповідно до частини другої статті 5 Закону України «Про Український культурний фонд» і наказу Міністерства культури та інформаційної політики України № 40 від 28.01.2021 року, склав повноваження за власним бажанням", - ідеться у повідомленні.

Згідно з регламентом Наглядової ради УКФ, відбулося засідання, на якому висунуто три кандидатури на посаду голови Фонду, що будуть подані на розгляд та призначення центральним органом виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізує державну політику у сферах культури та мистецтв.

Серед кандидатів - громадська діячка, медіаексперт і публіцист Лариса Мудрак, виконавчий директор Асоціації випускників «Аспен-Україна» Лариса Латипова і засновниця Koktebel Jazz Festival, продюсер Лілія Млинарич.

Читайте також: Культура, туризм та боротьба з фейками: Ткаченко розповів, на чому сфокусується МКІП

Як повідомляв Укрінформ, генерального директора-художнього керівника Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Михайла Захаревича призначено головою Наглядової ради УКФ 28 січня 2021 року.

В УКФ також оголошено повторний конкурс кандидата на посаду виконавчого директора, оскільки члени Наглядової ради не змогли обрати жодного з кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-