Фільм «ІНО» отримав почесний приз на кінофестивалі у Парижі

Фільм «ІНО» отримав почесний приз на кінофестивалі у Парижі

Укрінформ
Українська кіноакадемія привітала команду фільму «ІНО» з почесним призом Паризького кінофестивалю (Paris Film Festival) у номінації найкращий ігровий короткометражний фільм (Best Live Action Short Film).

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці кіноакадемії у Фейсбуці.

«Раніше стрічку було відбрано до довгого списку номінантів на V Національну кінопремію «Золота Дзиґа» у номінації «Найкращий короткометражний ігровий фільм». Також фільм потрапив до офіційної конкурсної програми Kalakari Film Festival (Індія) і став лауреатом кінофестивалю SHORT to the Point (Румунія), де отримав відзнаку у категорії Short Fantasy», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, фільм створено у творчій співпраці режисера-дебютанта Віктора Романюка та режисера Кадіма Тарасова, який виступив сценаристом фільму за участі Наталії Блок, а також є режисером монтажу та саундпродюсером фільму.

У головних ролях: Дмитро Коршак, Олеся Мещерякова.

Читайте також: Кінофестиваль Docudays UA оголосив переможців

Оператор-постановник – Євген Губренко. Другий режисер – Аліна Краснянська. Художник-постановник – Віктор Бучковський. Художник – Денис Апранич. Хореограф – Максим Кот. Композитори - Володимир Майданюк, Олександр Гладун, Валерій Голуб. Звукорежисер перезапису - Олег Кульчицький. Художник по гриму - Вікторія Верещак та студія пластичного гриму «Голем»: художник пластичного гриму Олег Цьось, асистент – Расін Бахтіяров. Продюсери – Аліна Краснянська та Андрій Різоль.

Фільм екранізовано за підтримки Держкіно та Міністерства культури та інформполітики. Виробництво фільму – Компанія «Вавілон».

Фестивальна дистрибуція фільму - Асоціація «Сприяння розвитку кінематографа в Україні - дивись українське!».

Як повідомляв Укрінформ, після перемоги на Flathead Lake International Cinemafest (США) український художній фільм «Пульс» змагатиметься за нагороди кінофестивалів у французькій Ніцці та американському Річмонді.

Фото: Дивись українське, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-