Оргкомітет «Київської пекторалі» назвав лауреатів 2020 року

Оргкомітет «Київської пекторалі» назвав лауреатів 2020 року

Укрінформ
Оголошено лауреатів театральної премії «Київська пектораль» 2020 року у номінаціях, в яких переможців визначає її оргкомітет.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на офіційному сайті премії.

«В номінації «За вагомий внесок у розвиток театрального мистецтва» лауреатом стала українська акторка театру та кіно, громадський діяч, народна артистка України Раїса Степанівна Недашківська», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, в номінації «Подія року» лауреатом названо проєкт «Театр 360 градусів» (автори та продюсери – Даша Малахова та Наталія Чижова) за інноваційний культурний проєкт по створенню відеоверсії театральних постановок з використанням різних технологій і спецефектів, що доповнюють сюжет вистави.

У номінації «Спеціальна премія» – Театр «Актор» за пошуки нових засобів залучення глядачів до ігрової природи театру (директор-художній керівник В’ячеслав Жила).

Читайте також: Актори Українського театру у Фінляндії отримали нагороди від посла України

У номінації «Кращий народний театр» – Народний студентський театр «БЕРЕЗІЛЬ» Національного університету біоресурсів і природокористування України за виставу «Моя професія сеньйор з вищого світу або Мільйон у весільному кошику» (художній керівник та режисер Наталія Миколаївна Тітенко).

Як повідомляв Укрінформ, 27 березня в українській столиці відбулися заходи, присвячені Міжнародному дню театру, а також нагородженню театральною премією «Київська пектораль» (номінації від оргкомітету).

Фото: Київська пектораль

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-