Співачка Тіна Тернер оголосила про завершення кар’єри

Співачка Тіна Тернер оголосила про завершення кар’єри

Укрінформ
81-річна американська співачка Тіна Тернер попрощалася зі своїми прихильниками у документальній стрічці про неї, таким чином оголосивши про завершення кар’єри.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Sun.

У повнометражному фільмі «Тіна», який виходить цього місяця на телеканалі Sky, співачка згадує свої молоді роки життя, наповнені боротьбою та болем, справжнє кохання та світову славу.

У стрічці 81-річна виконавиця заявила, що останні роки свого життя хоче провести подалі від публіки і камер.

Також співачка зізналася, що страждає від посттравматичного розладу через домашнє насильство, якому піддавалася в шлюбі з першим чоловіком, музикантом Айком Тернером.

«Це було не найкраще життя. Хороше не врівноважує погане. У мене було життя, наповнене насиллям, іншого способу розповісти цю історію немає. Це реальність. Це правда. Це те, що у вас є, тому ви повинні це прийняти», — розповіла Тернер.

Як повідомлялося, у 2013 році попзірка перенесла інсульт, а через три роки після цього у неї діагностували рак кишківника.

Читайте також: У Леді Гаги зі стріляниною викрали бульдогів

Через побічні ефекти знаменитість вдалася до гомеопатичних засобів, проте це лише погіршило її стан. Незабаром у Тернер розвинулася ниркова недостатність. Навесні 2017 року їй пересадили нирку.

Тернер у 2013 році вийшла заміж вдруге – за свого продюсера Ервіна Баха, молодшого за неї на 20 років.

Читайте також: Співачка alyona alyona презентувала трек про цифрову грамотність

У 2018 році стало відомо про самогубство першого сина співачки Крейга Тернера. Повідомлялося, що він застрелився в своєму будинку в Каліфорнії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-