Спортивна драма «Пульс» взяла дві головні нагороди на кінофестивалі у США

Спортивна драма «Пульс» взяла дві головні нагороди на кінофестивалі у США

Укрінформ
Український фільм «Пульс» отримав дві нагороди на кінофестивалі у США – у номінаціях "Найкращий фільм" та "Найкращий режисер".

Як передає Укрінформ, про це повідомив продюсер стрічки Єгор Олєсов у Фейсбуці.

«Досі не можемо повірити, але так – українська спортивна драма «Пульс» перемогла у двох головних номінаціях на американському кінофестивалі!», - написав Олєсов.

Він зазначив, що напередодні, 1 лютого, режисер Сергій Чеботаренко отримав дві головні нагороди кінофестивалю Flathead Lake International Cinemafest (FLIC).

Читайте також: Вийшов офіційний трейлер комедії «Скажене весілля 3»

«Але й це ще не все! Саме на фестивалі FLIC 2021 відбулася світова прем’єра стрічки, а фільм був ушанований відкривати конкурсну програму фестивалю. Незабаром поділимося відгуками перших глядачів про «Пульс», а поки вітаємо режисера Сергія Чеботаренка та всю велику команду фільму з такою важливою перемогою! Та з нетерпінням чекаємо на прем’єру фільму вдома, в Україні», - додав Олєсов.

Як повідомляв Укрінформ, світова прем’єра української стрічки «Пульс» відбулася 29 січня на Flathead Lake International Cinemafest (FLIC) у Полсоні (Монтана, США). Стрічка була номінована одразу в чотирьох категоріях: найкращий фільм, найкращий режисер (Сергій Чеботаренко), найкраща акторка (Наталія Бабенко) та найкращий актор (Станіслав Боклан). Спортивну драму на фестивалі представляв режисер Сергій Чеботаренко. Кінофестиваль тривав з 29 по 31 січня як офлайн, так і онлайн.

Всеукраїнську прем’єру та прокат фільму “Пульс” було перенесено з 19 березня 2020 року через запровадження карантину на 2021 рік.

Читайте також: «Мої думки тихі» та «Жив собі чорний кіт» з’явилися в онлайн-кінотеатрі Держкіно

“Пульс” – біографічна спортивна драма, що ґрунтується на реальній історії української чемпіонки легкоатлетки Оксани Ботурчук. Зйомки фільму було завершено 2019 року на початку осені. Виробником стрічки є компанія KINOROB за підтримки Міністерства культури України. Дистриб’ютори - MMD UA і FILM.UA Distribution.

Це історія про юну українську легкоатлетку, яка живе в маленькому містечку та має велику мрію — потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, та вона демонструє хороші результати. Але внаслідок жахливої автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Здається, що тепер Оксана не має шансів не тільки на омріяні Олімпійські ігри, а й на нормальне життя. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести, що на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-