Волонтери Червоного Хреста провели «новорічний» майстер-клас у Харкові

Волонтери Червоного Хреста провели «новорічний» майстер-клас у Харкові

Фото
Укрінформ
Волонтери Харківської обласної організації Червоного Хреста провели для харків'ян і переселенців з Донецької та Луганської областей майстер-клас зі створення сувенірних екоялинок з гофрованого паперу.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла співорганізатор акції, регіональний координатор проєкту "Молодіжні лідери України" Катерина Зоріна.

"Ми заздалегідь розмістили в Фейсбуці оголошення про майстер-клас... На запрошення відгукнулися більше десятка сімей - дорослі і діти, харків'яни і переселенці з тимчасово окупованих територій Донбасу", - зазначила Зоріна.

Майстер-клас «Екоялинка» у Харкові / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

За її словами, майстер-клас проводила волонтер Ася Анфіцерова, яка має досвід у виготовленні виробів з підручного матеріалу. Набори для їх створення закуплено за рахунок проєкту "Молодіжні лідери України".

"Разом з Асею учасники майстер-класу виготовили понад 10 екоялинок з картону і гофрованого паперу, а потім прикрасили їх на свій вибір: намистом, блискітками, цукерками в обгортках, новорічною мішурою. Ці ялинки вони заберуть додому як пам'ять про спільну творчість. Кілька ялинок, створених в рамках майстер-класу учасниками з числа волонтерів, залишаться як експонати в музеї обласної організації Червоного Хреста ", - розповіла Зоріна.

Читайте також: Стартував культурно-мистецький проєкт «Рівненщина різдвяна»

Після заняття для учасників майстер-класу організували чаювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-