Вайнштейну пред'явили нові звинувачення в зґвалтуваннях

Вайнштейну пред'явили нові звинувачення в зґвалтуваннях

Укрінформ
У США продюсеру Харві Вайнштейн пред'явлені звинувачення в сексуальних злочинах ще за шістьма пунктами.

Як інформує Укрінформ, про це 2 жовтня повідомляє Reuters з посиланням на заяву прокурора американського округу Лос-Анджелес, штат Каліфорнія Джекі Лейсі.

"Готовність цих останніх жертв дати свідчення проти впливової людини дає нам додаткові докази, необхідні для створення переконливої кримінальної справи", - сказала Лейсі.

Читайте також: Вайнштейн виплатить $19 мільйонів жертвам своїх домагань

За її словами, нові звинувачення стосуються шести епізодів більш ніж десятирічної давності. Як пише Los Angeles Times, йдеться про злочини сексуального характеру відносно двох жінок.

За версією слідчих, в період з вересня 2004 року до вересня 2005 року Вайнштейн згвалтував жінку в одному з готелів Беверлі-Хіллз. У другому випадку, як стверджує слідство, продюсер згвалтував іншу жінку в листопаді 2009 і листопаді 2010 року.

Представники Вайнштейна не прокоментували ці звинувачення.

Читайте також: Вайнштейна звинуватили у зґвалтуванні ще чотири жінки, одній було 17 років

Нагадаємо: американський кінопродюсер Гарві Вайнштейн, якого десятки жінок звинуватили у сексуальних домаганнях, 11 березня отримав вирок Верховного суду Мангеттена — 23 роки позбавлення волі. Хвиля звинувачень у сексуальних домаганнях почалася у США після публікації New York Times восени 2017 року про домагання з боку Харві Вайнштейна. Зокрема, його звинуватили акторки Анджеліна Джолі й Гвінет Пелтроу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-