Вакарчук долучився до проєкту

Вакарчук долучився до проєкту "Аудіоказки Українською"

Укрінформ
Команда ентузіастів створює унікальний проєкт, який називається "Аудіоказки Українською" і потребує підтримки.

Про це повідомив у Facebook лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

"Пам’ятаєте, у нашому дитинстві були платівки з казками братів Грімм, Андерсена, Кіплінга, інших? Та майже не було наших казок, записаних українською... А зараз мій хороший знайомий, музикант Едуард Приступа (Діля) разом з однодумцями запустив проєкт "Аудіоказки Українською" - унікальний україномовний, справді казковий, контент для дітей віком від 3 до 9 років. За три місяці командою професійних акторів дубляжу озвучено вже більше 200 аудіоказок", - зазначив Вакарчук.

Він додав, що мета проєкту - 365 аудіоказок в акторському виконанні з музичним супроводом у мобільному додатку, і закликав підтримати команду.

"Я долучився і вас запрошую. Разом у нас все вийде", - написав музикант.

Фондувати проєкт можна на сайті Велика Ідея.

Там, зокрема, можна дізнатися, що до завершення спільнокошту залишився 51 день і зібрано 41 тис. грн. з необхідних 200 тисяч.

Ініціатором та керівником проєкту є Василь Вакулко. Він має 20-річний досвід управління різними проєктами і компаніями, з яких 7 років на телебаченні й кіно як виконавчий і генеральний продюсер.

Читайте також: У "Голосі" пояснили, чим займатиметься Вакарчук після переобрання голови партії

Він зазначає, що проєкт стартував 13 січня 2020 року. За три місяці командою професійних акторів дубляжу озвучено вже більше 200 аудіоказок українською мовою. Послухати деякі з них та познайомитися з командою проєкту можна на офіційному сайті.

"В першу чергу ми збираємо кошти на виробництво максимально якісного контенту - аудіоказок з музичним аранжуванням. Коли ми створимо всі 365 казок, вони увійдуть у мобільний додаток для пристроїв на базі Android та iOS (за планового розвитку проєкту додаток має з'явитися уже в кінці літа). Таким чином кожна дитина в світі зможе слухати казки українською зі смартфона чи планшета", - зазначив Вакулко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-