Принц Гаррі й Меган вже переїхали з Канади до США – ЗМІ

Принц Гаррі й Меган вже переїхали з Канади до США – ЗМІ

Укрінформ
Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл переїхали з канадського Ванкувера до американського Лос-Анджелеса на постійне проживання.

Про це повідомляє The Sun із посиланням на джерела.

«Принц Гаррі й Меган залишили Канаду на тлі пандемії коронавірусу, й переїхали на постійне місце проживання до Каліфорнії », - йдеться у повідомленні.

Подружжя прилетіло до Лос-Анджелеса на приватному літаку ще до закриття кордону між США й Канадою.

За словами співрозмовників, нині герцог та герцогиня Сассекських разом із 10-місячним сином Арчі живуть у власному будинку неподалік від Голлівуда.

Як додали джерела, такий крок вже тривалий час планувався, адже у подружжя з’явилося розуміння того, що їхнє життя у Канаді не буде відповідати їхнім очікуванням через декілька причин.

Натомість, у Лос-Анджелесі вони мають велику команду з агентів Голлівуда, а також у місті живуть багато другів Меган та її матір.

У британській королівській родині здивоваті таким рішенням, тому що вони очікували, що пара повернеться до Лондона.

Читайте також: Єлизавета ІІ закликала британців шукати нові способи підтримки зв’язку

Як повідомляв Укрінформ, у січні принц Гаррі і його дружина герцогиня Меган оголосили, що складуть з себе обов'язки, пов'язані з приналежністю до королівської сім'ї Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії з весни 2020 року й переїдуть до Канади.

Також було оголошено про відмову подружжя від титулів і бюджетного фінансування, яке отримують члени британської королівської родини.

Пізніше Єлизавета II заборонила Гаррі та Меган використовувати бренд Sussex Royal, що змусило пару замислитися над власним ребрендингом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-